Onze diensten

De Uitlener gaat verder dan alleen het uitzenden van vakmensen. Naast het uitzenden van technisch personeel is het bijvoorbeeld ook mogelijk om tijdelijk medewerkers bij De Uitlener op de loonlijst te plaatsen (payroll). Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die De Uitlener u aanbiedt.

Werving en selectie

Werving en selectie betekent dat wij voor onze opdrachtgevers op zoek gaan naar vaste medewerkers. Ook het selectiegedeelte nemen wij dan over. We stellen alleen die kandidaten voor die volgens ons goed matchen met het gewenste profiel van de opdrachtgever. Door ons grote netwerk aan vakmensen vinden wij voor u de juiste kandidaat.

Payroll

Bij payrolling treedt de werknemer via de Uitlener in tijdelijke of vaste dienst. De Uitlener zorgt hierbij voor de administratieve handelingen en het tijdig uitbetalen van het salaris. Dit neemt voor de werkgever minder risico’s met zich mee en bespaart de werkgever daarnaast veel tijd aan administratieve handelingen.

Detacheren

Detacheren betekent dat de werknemer in dienst komt van De Uitlener en dat wij de werknemer ‘uitlenen’ aan de opdrachtgever. De meest voorkomende vorm van detacheren is een overeenkomst voor bepaalde tijd. We spreken dan van tevoren met de werknemer af hoe lang de opdracht gaat duren, daarna stopt de overeenkomst. Er zijn ook overeenkomsten voor onbepaalde tijd : in dat geval is de werknemer bij ons in vaste dienst.

Uitzenden

Uitzenden is het ter beschikking stellen van arbeidskrachten aan de opdrachtgevers. Dit gebeurt op flexibele basis tegen een vooraf afgesproken all-in uurtarief. Het aantal uren per week is flexibel, net zoals de duur van de werkzaamheden. Hierbij zijn de opdrachtgevers op de juiste momenten voorzien van technisch vakkundig personeel.

Personeelsbemiddeling

De Uitlener zal de geschikte kandidaat een bepaalde periode in dienst nemen en de kandidaat dan voor diezelfde periode verhuren aan de opdrachtgever. Na deze periode kan de opdrachtgever de kandidaat zelf in dienst nemen. Men heeft inmiddels kunnen ervaren of de kandidaat goed past binnen het bedrijf.

Waarom de Uitlener?

  • Wij zijn professioneel
  • Wij zijn gespecialiseerd
  • Wij zijn betrokken
  • Wij ontzorgen
  • Meer dan uitzenden

Neem contact op