Installatietechniek

De Uitlener is uw partner in de bouw en techniek als het gaat om het uitzenden van technisch personeel in de installatietechniek. Bent u opzoek naar een zelfstandig werkend elektromonteur, loodgieter, cv-monteur, luchtkanalenmonteur en/of een leerling-installatiemonteur? De Uitlener heeft de meest gespecialiseerde vakkrachten voor u klaar staan! Wij leveren vakmensen in de branches woningbouw, utiliteitsbouw, industrie en scheepsbouw. Dus bent u op zoek naar werk of een vakman in de installatietechniek? Dan bent u bij De Uitlener aan het juiste adres!

Meer dan uitzenden…

De Uitlener doet meer dan alleen het uitzenden van technisch personeel. U kunt via ons bijvoorbeeld ook payrollen. Bij payrolling werft u zelf nieuwe loodgieters of monteurs die u vervolgens bij De Uitlener op de loonlijst plaatst. Payrolling is net zo flexibel als uitzenden en doordat u de medewerker zelf werft, bespaart u op de kosten.

Hoogwaardige dienstverlening en optimale veiligheid…

Zodra u technisch personeel via De Uitlener inleent ben u verzekerd van hoogwaardige dienstverlening volgens de meest actuele richtlijnen en professionele inzichten. De Uitlener is VCU-gecertificeerd en geeft u daarnaast de garantie dat de veiligheid van uw personeel optimaal gewaarborgd is. Door ons samenwerkingsverband met PBNA zijn onze monteurs voorzien van een VCA-certificaat waardoor zij op de hoogte zijn van de laatste veiligheidseisen voor uw projecten.

Direct aan de slag!

De Uitlener biedt elke dag nieuwe vacatures aan bij topwerkgevers in het hele land. Ook in uw vakgebied en ook in uw regio. Bent u een loodgieter, elektromonteur of ligt uw passie ergens anders in de installatiebranche? Door ons landelijke netwerk hebben wij altijd een geschikte baan bij u in de buurt!

Bent u nog werkzoekende of bent u benieuwd wat De Uitlener voor uw carrière kan betekenen? Bekijk dan onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie!

Direct een vakman nodig?

Bent u op zoek naar een ervaren schilder of glaszetter voor uw renovatie- en/of nieuwbouwproject(en)? De Uitlener beschikt over een uitgebreide database met onder andere schilders en/of glaszetters. De Uitlener heeft de meest gespecialiseerde vakkrachten voor u klaar staan!

Zodra u hieronder uw aanvraag indient gaan wij voor u aan de slag! Uiteraard worden de kandidaten aan u voorgesteld zodat we samen de ideale match voor u kunnen maken.