Metaal

De Uitlener is uw partner in de bouw en techniek als het gaat om het uitzenden van vakkundig personeel in de metaalbranche. Bent u op zoek naar geschikte lassers, fitters, constructiebankwerkers, flensmonteurs, CNC-draaiers en/of scheepslassers voor uw project(en)? Dan bent u bij De Uitlener aan het juiste adres! De Uitlener heeft de benodigde kennis en vakkundige monteurs voor u klaarstaan om tot de perfecte match te komen. Neemt gerust contact met ons op om uw project(en) en de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan uitzenden…

De Uitlener doet meer dan alleen het uitzenden van technisch personeel. U kunt via ons bijvoorbeeld ook payrollen. Bij payrolling werft u zelf nieuwe loodgieters of monteurs die u vervolgens bij De Uitlener op de loonlijst plaatst. Payrolling is net zo flexibel als uitzenden en doordat u de medewerker zelf werft, bespaart u op de kosten.

Hoogwaardige dienstverlening en optimale veiligheid…

Zodra u technisch personeel via De Uitlener inleent bent u verzekerd van hoogwaardige dienstverlening volgens de meest actuele richtlijnen en professionele inzichten. De Uitlener is VCU-gecertificeerd en geeft u daarnaast de garantie dat de veiligheid van uw personeel optimaal gewaarborgd is. Door ons samenwerkingsverband met PBNA zijn onze monteurs voorzien van een VCA-certificaat waardoor zij op de hoogte zijn van de laatste veiligheidseisen voor uw projecten.

Direct aan de slag!

De Uitlener biedt elke dag nieuwe vacatures aan bij topwerkgevers in het hele land. Ook in uw vakgebied en ook in uw regio. Wij zijn altijd op zoek naar ervaren lassers en/of metaalbewerkers. Bent u nog op zoek naar werk in de metaalbranche? Door ons landelijke netwerk hebben wij altijd een geschikte baan bij u in de buurt!

Bent u nog werkzoekende of bent u benieuwd wat De Uitlener voor uw carrière kan betekenen? Bekijk dan onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie!

Direct een vakman nodig?

Bent u op zoek naar een ervaren vakman met ervaring in het lassen en/of bewerken van metalenconstructies? De Uitlener beschikt over een uitgebreide database met onder andere lassers, fitters, flensmonteurs, constructiebankwerkers en/of cnc-draaiers. De Uitlener heeft de meest gespecialiseerde vakkrachten voor u klaarstaan!

Uiteraard zijn onze vakkrachten voorzien van handgereedschap, elektrisch gereedschap, VCA, werkkleding en vervoer. Dien hieronder uw aanvraag in.