Schilders

De Uitlener is uw partner in de bouw en techniek als het gaat om het uitzenden van vakkundig personeel in de schildersbranche. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar onderhoudsschilders, nieuwbouwschilders, constructieschilders en/of glaszetters? Dan bent u bij De Uitlener aan het juiste adres! De Uitlener kan door de branchekennis goed en snel de juiste match voor u maken. Neem gerust contact met ons op om uw project(en) en de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan uitzenden…

De Uitlener doet meer dan alleen het uitzenden van technisch personeel. U kunt via ons bijvoorbeeld ook payrollen. Bij payrolling werft u zelf nieuwe loodgieters of monteurs die u vervolgens bij De Uitlener op de loonlijst plaatst. Payrolling is net zo flexibel als uitzenden en doordat u de medewerker zelf werft, bespaart u op de kosten.

Direct aan de slag!

De Uitlener biedt elke dag nieuwe vacatures aan bij topwerkgevers in het hele land. Ook in uw vakgebied en ook in uw regio. Bent u een vakkundige schilder, glazenzetter of ligt uw voorkeur ergens anders in de schildersbranche? Door ons landelijke netwerk hebben wij altijd een geschikte baan bij u in de buurt!

Bent u nog werkzoekende of bent u benieuwd wat De Uitlener voor uw carrière kan betekenen? Bekijk dan onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie!

Direct een vakman nodig?

Bent u op zoek naar een ervaren schilder of glaszetter voor uw renovatie- en/of nieuwbouwproject(en)? De Uitlener beschikt over een uitgebreide database met onder andere schilders en/of glaszetters.
De Uitlener heeft de meest gespecialiseerde vakkrachten voor u klaar staan!

Zodra u hieronder uw aanvraag indient gaan wij voor u aan de slag! Uiteraard worden de kandidaten aan u voorgesteld zodat we samen de ideale match voor u kunnen maken.

Functies