Bouw

De uitzendkrachten van De Uitlener

De Uitlener streeft voor zowel onze opdrachtgevers als onze uitzendkrachten naar 100% tevredenheid. Zo liggen er voor onze uitzendkrachten kansen voor ontwikkeling en willen wij onze opdrachtgevers optimaal bedienen met vakbekwame medewerkers.

Onze uitzendkrachten zijn dan ook voorzien van handgereedschap, elektrisch gereedschap, VCA, werkkleding en vervoer.

Daarnaast werken wij met een kritische werving- en selectieprocedure om de juiste match te kunnen maken voor zowel onze uitzendkrachten als opdrachtgevers.

De opdrachtgevers van De Uitlener

Ligt uw passie en kennis in de elektrotechniek en heeft u ambities om te werken bij topwerkgevers uit Nederland? De Uitlener heeft een ruim aanbod aan vacatures in de techniek bij bedrijven in heel Nederland. Als team van De Uitlener zijn wij trots op de werkgevers waar wij mee samenwerken. Door onze ervaring en werkwijze beschikken wij over een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers.

Bent u, of kent u iemand die wil werken in de techniek? Bekijk dan direct ons uitgebreide aanbod van technische vacatures.

Baangarantie in de techniek

Bent u een technische vakkracht? Dan heeft u bij De Uitlener een grote kans op werk. Via De Uitlener bent u voor langere tijd verzekerd van een uitdagende technische baan binnen uw vakgebied. De Uitlener geeft u de garantie waar u naar op zoek bent!

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze organisatie, vacatures of projecten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Direct aan de slag!

De Uitlener biedt elke dag nieuwe vacatures aan bij topwerkgevers in het hele land. Ook in uw vakgebied en ook in uw regio. Wij zijn altijd op zoek naar goede timmerlieden, metselaars en/of stukadoors met ervaring in de bouw. Door ons landelijke netwerk hebben wij altijd een geschikte baan bij u in de buurt!

Bent u nog werkzoekende of bent u benieuwd wat De Uitlener voor uw carrière kan betekenen? Bekijk dan onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie!

Direct een vakman nodig?

Bent u op zoek naar een ervaren vakman voor één van uw bouwprojecten? De Uitlener heeft de meest gespecialiseerde timmerlieden, metselaar en/of stukadoors voor uw bouwprojecten beschikbaar! Uiteraard stellen wij de beschikbare kandidaten aan u voor zodat we samen voor de perfecte match zorgen.

Uiteraard zijn onze vakkrachten voorzien van handgereedschap, elektrisch gereedschap, VCA, werkkleding en vervoer. Dien hieronder uw aanvraag in.