Welkom bij De Uitlener

De Uitlener is een uitzendbureau gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch en vakbekwaam personeel op de Nederlandse arbeidsmarkt. Hierbij staan uw wensen en onze kwaliteit en professionaliteit centraal. Vanuit het persoonlijke contact brengen wij uw wensen in kaart en vertalen deze naar de benodigde vaardigheden, kennis en ervaring van onze medewerkers.

Wij zijn professioneel

De Uitlener is dynamisch, ondernemend en professioneel. Tegelijkertijd staan we bekend als betrouwbaar en solide. We blijven groeien, doordat we gekwalificeerd personeel leveren en doorgaan waar anderen stoppen. Onze gespecialiseerde projectmanagers denken mee met de klant en kijken daarbij naar mogelijkheden, niet naar beperkingen. We staan 24/7 voor u klaar en investeren in onze uitzendkrachten, onze klanten en in onze eigen organisatie. Het personeel wat wij leveren zijn vakkundige mensen die zijn voorzien van het benodigde gereedschap en de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen om de klus te klaren.

Wij zijn gespecialiseerd

De Uitlener staat voor vakmanschap. Onze projectmanagers zijn gespecialiseerd in het leveren van vakkundig personeel in de branches waar u zich in bevindt. Als klant heeft u altijd contact met een projectmanager die weet waar het in deze branches om gaat. U krijgt een gesprekspartner op niveau, die door zijn branchekennis goed en snel de juiste match maakt, kansen ziet om uitzendkrachten gericht uit te zenden en die snel en adequaat reageert op nieuwe ontwikkelingen. Onze kennis houden we actueel door onze projectmanagers regelmatig bij te scholen en te werken met korte lijnen richting zowel onze klanten als uitzendkrachten.

Wij zijn betrokken

We zijn trots op onze uitzendkrachten en klanten en we zien natuurlijk graag dat zij ook trots zijn op ons. We stellen daarom hoge eisen aan onszelf en aan onze uitzendkrachten. Betrokkenheid is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Betrokkenheid bij de klant, de uitzendkrachten, de projecten en de maatschappij. Als klant merkt u dit doordat uw vaste contactpersoon u kent en weet wat u belangrijk vindt. U kunt rekenen op een luisteren oor, veel persoonlijke aandacht en een ongekende drive om uw verwachtingen waar te maken. De Uitlener gaat voor langdurige relaties : met klanten, met leveranciers, met ons eigen personeel en met uitzendkrachten.

Wij ontzorgen

Als u zaken doet met De Uitlener heeft u altijd een professioneel team aan gemotiveerde medewerkers achter u staan. Door de korte lijnen die wij met onze klanten en uitzendkrachten hebben, kunnen wij u altijd snel en adequaat van dienst zijn. Door middel van onze database, bestaande uit meer dan 10.000 monteurs, werken wij met een landelijke dekking en kunnen wij te allen tijde de juiste vakman op de juiste plek krijgen. Uiteraard zijn deze vakmannen voorzien van het benodigde gereedschap en de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast houden wij van duidelijke afspraken waardoor u nooit voor verassingen komt te staan.

Wij doen meer dan uitzenden

Wij verdiepen ons graag in uw organisatie en uw projecten. Dit betekent dat wij graag komen kijken naar de werkzaamheden op de projecten en uw organisatie beter leren kennen. Daarnaast zijn wij ons bewust van de administratieve handelingen die veel tijd in beslag kunnen nemen. Voor aanvang van de werkzaamheden houden wij van duidelijke afspraken om misverstanden te voorkomen. Dit is één van de redenen waarom wij werken met een all-in uurtarief wat leidt tot een overzichtelijke factuur.

Ons actuele aanbod

Benieuwd naar ons actuele aanbod? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!


Op zoek naar werk

Ben je op zoek naar werk? Bekijk onze vacatures, of stuur ons jouw sollicitatie.

VacaturesSolliciteren

Beste bekeken vacatures

Vakgebieden