Ik zoek werk

Werk stimuleert en ontwikkelt, houdt u betrokken bij de maatschappij en draagt bij aan uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij De Uitlener gaat het bemiddelen van mensen verder dan het werk alleen ; Uitzendbureau De Uitlener is gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch vakbekwaam personeel binnen de bouw en techniek op de Nederlandse arbeidsmarkt. Kwaliteit en tevredenheid staan daarbij hoog in het vaandel. Wij stellen de wensen van onze werknemers centraal en maken vervolgens de perfecte match richting de arbeidsmarkt. Een arbeidsmarkt die wij vanuit onze specialisaties door en door kennen.

Ben je op zoek naar een (tijdelijke) baan in de bouw of techniek? En vind je het belangrijk om persoonlijk contact met je werkgever te hebben? Kom dan voor ons werken!

Werk je voor De Uitlener, dan belt je projectmanager je regelmatig op of bezoekt hij je werkplek om te horen hoe het gaat en om de veiligheid op je werkplek te checken. Op de langere termijn hebben we aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling door regelmatig het gesprek aan te gaan over je wensen. We proberen onze mensen daarbij uit te dagen om in beweging te komen of te blijven. We zijn hier succesvol in : Sommige van onze uitzendkrachten werken al sinds onze oprichting onafgebroken voor De Uitlener. Zij hebben in de loop der jaren diverse opleidingen gevolgd en diverse projecten afgerond, waardoor zij voor De Uitlener onmisbare krachten zijn geworden.

Direct aan de slag!

De Uitlener biedt elke dag nieuwe vacatures bij topwerkgevers in het hele land. Ook in uw vakgebied en ook in uw regio. Door ons landelijke netwerk hebben wij altijd een geschikte baan bij u in de buurt!

VacaturesOpen sollicitatie

Opleiding & Cursussen

De Uitlener helpt u graag aan het werk! Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via De Uitlener uw VCA-certificaat te behalen. Benieuwd naar de opleidingsmogelijkheden die De Uitlener u te bieden heeft ?

Neem contact opMeer dan werk

Best bekeken vacatures

Neem contact op