Ik zoek personeel

De Uitlener is een technisch uitzendbureau gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch en vakbekwaam personeel op de Nederlandse arbeidsmarkt. Hierbij staan úw wensen, en ónze kwaliteit en professionaliteit centraal. Vanuit het persoonlijke contact brengen wij uw wensen in kaart en vertalen deze naar de benodigde vaardigheden, kennis en ervaring van onze medewerkers.

Als u zaken doet met De Uitlener heeft u altijd een professioneel team aan gemotiveerde medewerkers achter u staan. Door de korte lijnen die wij met onze klanten en uitzendkrachten hebben, kunnen wij u altijd snel en adequaat van dienst zijn. Door middel van onze database, bestaande uit meer dan 10.000 monteurs, werken wij met een landelijke dekking en kunnen wij te allen tijde de juiste vakman op de juiste plek krijgen. Uiteraard zijn deze vakmannen voorzien van het benodigde gereedschap en de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast houden wij van duidelijke afspraken waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.

Wij kennen onze medewerkers persoonlijk en weten wat hun capaciteiten zijn, waardoor wij snel de perfecte match kunnen maken. Onze medewerkers nodigen we graag uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor, zodat we goed kunnen vaststellen voor welke werkzaamheden zij geschikt zijn. Door deze werkwijze te hanteren kunnen wij snel en direct handelen wanneer we uw aanvraag binnen krijgen. Hierbij staan uw wensen en onze kwaliteit en professionaliteit centraal.

Vacature aanmelden

Wilt u direct uw vacature aanmelden of bent u per direct op zoek naar een ervaren vakman? Neem dan contact met ons op. Wij nemen uw vacature direct in behandeling en houden u op de hoogte van de ontwikkeling omtrent uw aanvraag. Het team van De Uitlener staat graag voor u klaar!

Ons actueel aanbod

Benieuwd naar ons actuele aanbod? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!


Voor werkgevers

  • Personeelsbemiddeling
  • Uitzenden
  • Detachering
  • Werving & Selectie
  • Payroll

Neem contact op