Infra

De Uitlener is uw partner in de bouw en techniek als het gaat om het uitzenden van vakkundig personeel voor asfalt, GWW (grond-, weg- en waterbouw) en groenprojecten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar werkvoorbereiders, asfaltuitvoerders, grondwerkers en/of projectleiders? Dan bent u bij De Uitlener aan het juiste adres! De Uitlener heeft de benodigde kennis en vakkundig personeel voor u klaar staan om tot de perfecte match te komen. Neemt gerust contact met ons op om uw project(en) en de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan uitzenden…

De Uitlener doet meer dan alleen het uitzenden van technisch personeel. U kunt via ons bijvoorbeeld ook payrollen. Bij payrolling werft u zelf nieuwe loodgieters of monteurs die u vervolgens bij De Uitlener op de loonlijst plaatst. Payrolling is net zo flexibel als uitzenden en doordat u de medewerker zelf werft, bespaart u op de kosten.

Hoogwaardige dienstverlening en optimale veiligheid…

Zodra u technisch personeel via De Uitlener inleent ben u verzekerd van hoogwaardige dienstverlening volgens de meest actuele richtlijnen en professionele inzichten. De Uitlener is VCU-gecertificeerd en geeft u daarnaast de garantie dat de veiligheid van uw personeel optimaal gewaarborgd is. Door ons samenwerkingsverband met PBNA zijn onze monteurs voorzien van een VCA-certificaat waardoor zij op de hoogte zijn van de laatste veiligheidseisen voor uw projecten.

Direct aan de slag!

De Uitlener biedt elke dag nieuwe vacatures aan bij topwerkgevers in het hele land. Ook in uw vakgebied en ook in uw regio. Heeft u ervaring in de infra of wilt u graag ervaring op doen in deze branche? Door ons landelijke netwerk hebben wij altijd een geschikte baan bij u in de buurt!

Bent u nog werkzoekende of bent u benieuwd wat De Uitlener voor uw carrière kan betekenen? Bekijk dan onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie!

Direct een vakman nodig?

Bent u op zoek naar een ervaren vakman voor één van uw (infra)projecten? De Uitlener beschikt over een uitgebreide database met de juiste vakkrachten voor uw project(en)! Uiteraard stellen wij de beschikbare kandidaten aan u voor zodat we samen voor de perfecte match zorgen en u weet wat u kunt verwachten.

Uiteraard zijn onze vakkrachten voorzien van handgereedschap, elektrisch gereedschap, VCA, werkkleding en vervoer. Dien hieronder uw aanvraag in.