Automotive

De Uitlener ondersteunt kandidaten bij het vinden van een (nieuwe) uitdaging in de Autobranche. Van pas afgestudeerde tot ervaren professional.

Is de auto voor jou een heilige koe?

Automonteurs, bedrijfswagentechnici, servicemonteurs. Bij de Uitlener zijn we altijd op zoek naar vakmensen in de autobranche. We kijken daarbij niet alleen naar je technische skills, óók naar je verantwoordelijkheidsgevoel en hoe je dingen oplost. Natuurlijk is het ook belangrijk dat jij een fijne collega bent. Heb jij dat allemaal in de vingers? Via de Uitlener kun je zoal aan de slag als:

  • Automonteur
  • Vrachtwagenmonteur
  • Bedrijfswagenmonteur
  • Bandenwisselaar

Contactpersoon
Email: fwaninge@deuitlener.nl
Telefoonnummer: 085-0215710

Direct aan de slag!

De Uitlener biedt elke dag nieuwe vacatures aan bij topwerkgevers in het hele land. Ook in uw vakgebied en ook in uw regio. Heeft u ervaring in de Automotive of wilt u graag ervaring op doen in deze branche? Door ons landelijke netwerk hebben wij altijd een geschikte baan bij u in de buurt!

Bent u nog werkzoekende of bent u benieuwd wat De Uitlener voor uw carrière kan betekenen? Bekijk dan onze actuele vacatures of stuur een op sollicitatie!

Direct een vakman nodig?

Bent u op zoek naar een ervaren vakman voor uw truck en trailer service of gewoon voor uw autogarage? De Uitlener beschikt over een uitgebreide database met de juiste vakkrachten voor uw branche. Uiteraard stellen wij de beschikbare kandidaten aan u voor zodat we samen voor de perfecte match zorgen en u weet wat u kunt verwachten.

Uiteraard zijn onze vakkrachten voorzien van de nodige certificaten en diploma’s die er binnen uw organisatie gevraagd worden

Functies