Aanbod verspaners week 14 2024

Bent u op zoek naar ervaren verspaners? De Uitlener heeft regelmatig ervaren vakkrachten beschikbaar. Onze medewerkers zijn te allen tijde voorzien van: bedrijfsauto (zonder reclame), zijn B-VCA en GPI gecertificeerd, dragen de juiste werkkleding en beschikken over de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen. Indien nodig kunnen we ook voor huisvesting zorgen, vlakbij de projectlocatie. Hieronder vindt u een overzicht van ons actuele aanbod ervaren personeel binnen de metaalbewerking. Het onderstaande aanbod is op basis van beschikbaarheid. Bent u echter op zoek bent naar een specifieke kandidaat, neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Ons aanbod deze week:

Onze CNC-operators zijn veelal inzetbaar op seriematig werk. Voor operators/programmeurs die met specifieke aansturingsprogramma’s ervaring hebben gaan wij graag eerst met u in gesprek.

  • CNC-Frezer (omgeving Neede)
    • Heidenhain
    • Ruime ervaring in Nederland
    • Nederlandssprekend

Contactgegevens

Larenseweg 30
7241 CN Lochem
085 0215720
info@deuitlener.nl


Neem contact met ons op voor het actuele aanbod Verspaners

Naam
E-mailadres

Telefoonnummer

Veiligheid voorop

Bij het inlenen van technisch personeel via De Uitlener garanderen wij hoogwaardige dienstverlening volgens de nieuwste richtlijnen en professionele inzichten. Wij zijn VCU-gecertificeerd en waarborgen optimale veiligheid voor uw personeel. Onze Verspaners zijn VCA-gecertificeerd dankzij ons partnerschap met PBNA. Zo zijn zij altijd op de hoogte van de laatste veiligheidseisen voor uw project.