Aanbod niet-verspanende metaalbewerkers week 28 2024

Bent u op zoek naar ervaren metaalbewerker? De Uitlener heeft regelmatig ervaren vakkrachten beschikbaar. Onze medewerkers zijn te allen tijde voorzien van: bedrijfsauto (zonder reclame), zijn B-VCA en GPI gecertificeerd, dragen de juiste werkkleding en beschikken over de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen. Indien nodig kunnen we ook voor huisvesting zorgen, vlakbij de projectlocatie. Hieronder vindt u een overzicht van ons actuele aanbod ervaren personeel binnen de metaalbewerking. Het onderstaande aanbod is op basis van beschikbaarheid. Bent u echter op zoek bent naar een specifieke kandidaat, neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Ons aanbod deze week:

  • Helaas hebben wij momenteel geen beschikbare medewerkers in deze categorie. Bent u op zoek naar een kandidaat voor een specifieke functie? Informeer ons even dan denken we graag met u mee.

Contactgegevens

Larenseweg 30
7241 CN Lochem
085 0215720
info@deuitlener.nl


Neem contact met ons op voor het actuele aanbod metaalbewerkers

Naam
E-mailadres

Telefoonnummer

Veiligheid voorop

Bij het inlenen van technisch personeel via De Uitlener garanderen wij hoogwaardige dienstverlening volgens de nieuwste richtlijnen en professionele inzichten. Wij zijn VCU-gecertificeerd en waarborgen optimale veiligheid voor uw personeel. Onze metaalbewerkers zijn VCA-gecertificeerd dankzij ons partnerschap met PBNA. Zo zijn zij altijd op de hoogte van de laatste veiligheidseisen voor uw project.